Over mij

Fotograaf Friesland, Drenthe, Groningen en Flevoland

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website!  Ik ben Wilma, 41 jaar en woon in Wommels samen met mijn man en 2 lieve dochters. We hebben gezellige dieren om en in het huis. Onze lieve franse bulldog Skye is mijn trouwe mascotte. Als ik foto's ga bewerken, komt ze lekker in haar mandje bij me liggen.

 

 

Hoe fotografie begon: 

Ik vond fotografie altijd al fascinerend. Zo heb ik in de jaren dat ik als haarstyliste werkte een paar keer meegewerkt aan een fotoshoot. Ik verzorgde het haar en vond het altijd zo leuk om te zien hoe daarna de fotoshoot in z'n werk ging. Nu ik zelf achter de camera mag staan, is deze passie helemaal opgelaaid! Als ik fotografeer, hoor en zie ik weinig tot niks van wat er om mij heen gebeurt. Letterlijke focus door de camera, heerlijk! Zo gefocust dat ik wel eens bijna achter over viel, omdat er een kuil in het zand was. Of als ik fotografeer waar verkeer komt, ik altijd iemand vraag of die mij wil waarschuwen als er iets aan komt, haha. 

 

 

Ik hou van mooie, rustige locaties. En als dan dat avondzonnetje zich ook nog laat zien, geweldig! Gave foto's maken met het golden hour en zonsondergang is zo ontzettend mooi. Wil jij een fotoshoot boeken in Friesland, maar twijfel je over de locatie? Stuur mij gerust een mailtje en ik denk met je mee.

 

 

Wanneer je bij mij een fotoshoot boekt, wil ik je naast mooie foto's ook een leuke beleving geven. Het voelt soms in het begin ongemakkelijk om voor de camera te staan. Wat moet ik doen, hoe moet ik staan, moet ik lachen of niet? Deze gedachten zijn heel normaal! Wees gerust, mijn doel is om jou op je gemak te stellen en dat het een leuke fotoshoot is. 

Zie ik je snel?