Fotoshoot gezin Stavoren Friesland

Gepubliceerd op 20 juni 2022 om 20:36

Gezinsshoot in het prachtige Stavoren Friesland

 

Op 28 mei 2022 reed ik naar Stavoren. Ik mocht daar het leuke gezin van Marrit fotograferen. We gingen met z'n allen de locatie verkennen en natuurlijk de mooiste plekjes spotten voor deze fotoshoot. We begonnen met de jongste en papa en mama om op de foto te zetten. Ook de zus van Marrit was gezellig mee.

De oudste vond daar de boel verkennen eerst leuker, dan op de foto gaan. Tsja, dat is natuurlijk logisch. Het is daar hartstikke mooi.

Na foto's gemaakt te hebben met de kleinste, vonden we het natuurlijk wel leuk als de oudste ook op de foto zou gaan. Wat moesten we eens bedenken, zodat we spelenderwijs toch foto's konden maken? Ik vroeg of hij van verstoppertje hield en ondertussen rende ik al weg en zei dat hij tot 10 moest tellen en dat iedereen zich snel moest verstoppen. Wat was dat geweldig! Vol enthousiasme begon hij te tellen en wij renden alle kanten op. Snel achter een bosje en heel stil zijn, Uit mijn ooghoek zie ik hem aan komen lopen. Ik had mijn camera al klaar, want ook dit levert mooie foto's op. En ja hoor, daar had hij mij gevonden. Snel weer een foto gemaakt terwijl hij naar mij wijst.

Tot de knieën in het water tijdens de fotoshoot in Stavoren

Vervolgens vonden we een mooi plekje bij het water. Ik moest en zou bij dat ene mooie bosje fotograferen, vanuit een mooie hoek. Uhm, maar daar was het water al haha. Er zat niets anders op dan de schoenen en sokken uit en tot mijn knieën in het water te gaan. Ondertussen wat gek doen, want ja, dat levert toch weer die spontane en leuke foto's op, waar ik zo van hou. Wat een lol hadden we!

Toen ik thuiskwam, keken ze mij wel een beetje raar aan in die vieze natte broek. Want tot de knieën in het water betekent niet dat je broek droog blijft. 

Ik vind het zo belangrijk dat naast mooie fotoresultaten, we ook een gezellig moment er van maken.

Wat was dit een fantastische fotoshoot.

Every picture tells a story, your story!