Zwangerschapsfotografie Friesland

Gepubliceerd op 7 april 2022 om 11:11
fotoshoot strand harlingen

 

Fotoshoot op locatie in harlingen

Op 27 februari 2022 mocht ik Jelmer en Tsjennie fotograferen. Gouden uurtje, een zonsondergang. Een fantastische avond!  Wat een cadeautje om met dit weer een zwangerschapshoot te mogen doen. De jurk en de hoed die Tsjennie hier draagt, mag jij ook aan tijdens een fotoshoot bij mij. Deze behoren namelijk tot mijn client closet. Hoe leuk is dat!

Een ontzettend leuke avond, met prachtige foto's als resultaat. Deze foto's hebben we in een prachtig harmonicaboekje verwerkt. Een prachtige herinnering voor altijd.

Zwangerschapsfotografie Friesland

Willen jullie een een zwangerschapsshoot, neem dan contact met mij op. Wil je een zwangerschapsfotoshoot cadeau doen aan je vriendin, dochter, zus of vrouw. Een cadeaubon hiervoor is bij mij verkrijgbaar