Trouwfotograaf Gasselte | Drenthe

Gepubliceerd op 5 mei 2023 om 13:19
Trouwfoto van bruidsboeket

Trouwen in Drenthe | Gasselte

Trouwfotograaf in Drenthe | gasselte

 

Op 17-02-2023 gingen Dirk en Janine trouwen.

"s Morgens kwam ik aan bij het huis van Dirk en Janine

 Er was een mooie ballonnen boog gemaakt bij de deur voor de trouwdag. 

Ik was aan de vroege kant (beter te vroeg dan te laat) en Dirk deed de deur open.  

Janine was nog bij de kapper om haar haar en make up te laten doen. Kort daarop kwam Janine ook thuis. 

Janine deed beneden haar mooie trouwjurk aan. Haar moeder en zus hielpen haar met de trouwjurk.  Dirk deed boven zijn trouwpak aan. Zijn zwager en vrouw waren ook boven om te helpen. Dit kwam mooi uit. Zo kon ik foto's maken van zowel het aankleden van de bruid en de bruidegom. Het bruidsboeket was boven. Dit gaf mij de kans om deze ook direct te fotograferen.

De fitst look vond plaats in de woonkamer. Tegelijkertijd omdraaien en elkaar voor het eerst zien in hun prachtige trouwkleding. Geweldig

Trouwshoot Drouwenerzand

Het was nog even spannend of we binnen of buiten foto's gingen maken vanwege het weer. Het was gelukkig droog. We reden naar Drouwenerzand en hebben daar prachtige foto's gemaakt. Het waaide hard en het was wel fris. Maar deze twee waren echte bikkels!

 

Vervolgens reden we naar de mooie trouwlocatie "De kruimel" in Gasselte. Daar konden ze fijn opwarmen. Met de daggasten hebben ze heerlijk gegeten van de mooie taarten. Daarna hebben we nog groepsfoto's gemaakt. En wat hebben we lol gehad!

 

Trouwen in het Witte kerkje in Gasselte

Daarna zijn we naar "Het witte kerkje" gelopen voor de ceremonie. Wat een mooie verhalen hoor je dan altijd van de trouwambtenaar, geweldig! Na de ceremonie zijn de gasten naar buiten gegaan en hebben ze sterretjes aangestoken. Daar liep het kersverse bruidspaar door de ereboog. Alle gasten hadden sterretjes vast, zo mooi. Vervolgens terug naar "De Kruimel" om nog een fantastische avond te feesten.

Een top dag!

Bruidstaart eten foto door Fotografie By Wilma
Trouwfotografie in Gasselte door Fotografie By Wilma
proosten tijdens de bruiloft
Leuke foto tijdens bruiloft
Trouwfotografie tijdens cermemonie in het witte kerkje Gasselte
Trouwfeest fotografie tijdens het feesten in de Kruimel