Trouwfotograaf Drenthe in Gasselte

Gepubliceerd op 13 november 2022 om 20:46

Trouwfotograaf in Drenthe Gasselte

Op 28 oktober was het zo ver. De bruiloft van Jeroen en Kimberly. En ik mocht als trouwfotograaf hun dag vastleggen. Ontzettend leuk!

Met stralend mooi weer reisde ik 's ochtends af naar Drenthe naar de bruid. Haar bruidskapsel en make up werd gedaan bij haar vader thuis.

Toen was het tijd om de jurk aan te doen en oh oh wat een plaatje! Er volgde een first look met de bruid haar vader. Nou, ook ik moest even slikken hoor, zo bijzonder en mooi deze momenten.

Daarna ging ik naar buiten, want de bruidegom kwam in een gave auto aangereden. Ook dat wilde ik natuurlijk fotograferen. Daarop volgde de first look met de bruid. Zo mooi! De kinderen kwamen er ook bij en daar hebben we natuurljk ook even foto's van gemaakt.

We reden daarna naar een prachtige locatie in Drenthe, waar we zowel bos en water hadden. Daar hebben we verschillende mooie beelden kunnen maken. Ze hadden ruime tijd ingepland voor de fotoshoot, zodat we mooie beelden konden maken in een ontspannen sfeer.

Toen was het tijd voor de ceremonie. Wat een mooie ceremonie. Na de ceremonie ging het bruidspaar door de ereboog en in de auto op weg naar De kruimel in Gasselte. Een fantastische locatie, waar de taart werd aangesneden, gegeten en gefeest.

Jeroen en Kimberly, ik vond het geweldig om jullie bruiloft te fotograferen. Ik wens jullie alle liefde toe!

 

 

 

Detailfoto's trouwschoenen bruiloft drenthe
Trouwen in Drenthe
fotogrfie by wilma Bruiloft fotograferen in drenthe
Bruid fotograferen in Drenthe
Bruid fotograferen
Trouwfotografie Drenthe Fotografie By Wilma
groepsfoto's tijdens bruiloft fotografie by Wilma
Bruidspaar snijdt taat aan fotografie by Wilma
Openingsdans bruidspaar in De Kruimel Gasselte
Fotografie By wilma loveshoot drenthe
triuwfotografie in drenthe fotografie By wilma
Bruid met vriendinnen fotograferen
bruidspaar fotografie in Drenthe
Bruiloftsfeest in Drenthe